Незабитий пенальті залишив протистояння Металіста і Колоса без голів

Команда так і не змогли заштовхати м'яч у сітку.
2023 г., 1 квітня, 15:01
Металіст - Колос / upl.ua
Металіст - Колос / upl.ua

У суботу, 1 квітня, у рамках 19-го туру УПЛ зустрічалися харківський Металіст і Колос із Ковалівки. Матч розпочався о 13:00 за київським часом на стадіоні Авангард в Ужгороді.

Початок матчу став довгою чергою з помилок і нереалізованих моментів з обох боків і лише в другій половині першого тайму гра нарешті заспокоїлася. Харків'яни двічі вимагали в арбітра пенальті, але Дердо залишився непохитним.

Натомість на самому початку другого тайму арбітр усе ж зафіксував порушення у штрафному майданчику, однак Прядун дуже невпевнено пробив, і Волинець відбив м'яч. Далі тягнулася досить нудна гра, в якій жодна з команд так і не змогла створити небезпечний момент. А наприкінці матчу і зовсім здавалося, що обидва колективи згодні на нічию.

Статистика матчу Металіст - Колос 19-го туру УПЛ

Металіст - Колос 0:0

Володіння м'ячем: 58% - 42%
Удари: 7 - 11
Удари в площину: 1 - 4
Кутові: 4 - 8

Металіст: Єрмолов - Картушов, Мізюк, Порох, Романюк - Панасенко (Багачанський, 71), Чайковський (Валенсіо, 83) - Коркішко (Наумець, 33), Демченко, Бойчук (Рязанцев, 83) - Прядун

Колос: Волинець - Чорноморець, Кравченко, Чоботенко, Гончаренко - Мілько, Богданов (Мякушко, 63), Смирний, Оріховський, Ільїн (Велетень, 85) - Безбородько (Лисенко, 63)

Попепредження: Чорноморець, 25, Велетень, 90+3


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK