Партизан хоче провести матч із Голден Стейт, щоб вшанувати пам'ять Мілоєвича

Представник "воїнів" схвалив цю ініціативу, але втілити її в реальність буде досить складно.
27 січня, 18:35
Деян Мілоєвич / Getty Images
Деян Мілоєвич / Getty Images

Партизан хоче провести товариський матч з Голден Стейт, щоб вшанувати пам'ять Деяна Мілоэвича, який нещодавно помер після серцевого нападу, повідомляє BasketNews.

Обидві команди були пов'язані з 46-річним сербом. Мілоєвич грав за Партизан з 2004 по 2006 рік, а починаючи з 2021 року він працював асистентом Стіва Керра у Ворріорз.

Президент сербського клубу Остоя Михайлович розповів про бажання провести таку зустріч.

"Це правда, ми думаємо про те, щоб запросити Голден Стейт на гру на відкритому повітрі. Гра буде проведена на честь Деяна Мілоєвича", - заявив Михайлович.

У той же час Заза Пачулія, колишній гравець НБА, який нині працює у фронт-офісі "воїнів", оцінив цю ідею. При цьому він повідомив, що Партизан поки не звертався до американського колективу.

"Ми не чули про запрошення Партизана, але я маю сказати, що це фантастична ідея. Я знімаю капелюх перед президентом Партизана за цю ініціативу. Це чудово, тому що Декі (Мілоєвич) заслужив щось подібне за все, що він зробив", — заявив Пачулія.

Заза Пачулія
Заза Пачулія / Джерело: Getty Images

Читайте також: Мілуокі оголосив про призначення Дока Ріверса новим головним тренером

"Звичайно, для нас було б честю зіграти з Партизаном у Сербії, але я також маю наголосити, що зробити це буде непросто".

"НБА – це бізнес. Враховуються кілька факторів: від гравців до розкладу. Щоб це сталося, має збігтися безліч речей. Але ідея видатна. І особисто мені б дуже хотілося, щоб вона була реалізована саме таким чином, заради гравців і вболівальників у Сербії, але насамперед на згадку про таку людину, як Деян Мілоєвич".

Нагадаємо, що НБА опублікувала нові дати матчів Голден Стейт, які були перенесені через смерть Деяна Мілоєвича.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK