Кривбас після матчу із Зорею обурився російськими версіями емблем клубів, запропонувавши використати українські варіанти

Криворізький клуб запропонував власне розроблений варіант емблеми луганського клубу, от тільки є одне "але".
2022 г., 3 жовтня, 17:50
Зоря - Кривбас / ФК Заря
Зоря - Кривбас / ФК Заря

У неділю, 2 жовтня, луганська Зоря та криворізький Кривбас розписали результативну нічию 2:2 у рамках п'ятого туру УПЛ. Здавалося, ніяких скандалів не було, все було спокійно. Як виявилося, все ж таки ні.

Офіційний аккаунт Кривбасу в Instagram опублікував відео, в якому віце-президент клубу Артем Гагарін звинуватив Зорю одразу у двох речах: а) луганчани нібито "підкололи" криворіжців, використавши на табло їхній старий логотип; б) " чорно-білі " досі використовують російську версію емблеми, попри війну з РФ.

До того ж Кривбас запропонував Зорі використати "власне розроблену" українську версію емблеми, яку кожен може завантажити за відповідним посиланням.

Однак є одне "але" – вони не розробляли цю емблему. У коментарях під відео відповідний коментар залишив обліковий запис фанатського сайту "мужиків". Він же звинуватив Кривбас у "піарі на чужій роботі".

Насправді ця версія емблеми використовується вже досить давно. Як приклад, пост того самого фанатського сайту Зорі в Instagram за 17 червня 2021 року.

Але істина в тому, що справді дивно, як луганці продовжують використовувати російську версію емблеми на ігровій формі, табло тощо, незважаючи на те, що вони втратили своє рідне місто через РФ ще 2014 року.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK