"Буду я забивати чи не буду - річ другорядна": Ярмоленко озвучив пріоритет Динамо на цей сезон

Гравець поділився враженнями від першого офіційного матчу після повернення в київський клуб.
2023 г., 30 липня, 23:05
Андрій Ярмоленко / ФК Динамо Киев
Андрій Ярмоленко / ФК Динамо Киев

Вінгер Динамо Андрій Ярмоленко прокоментував перемогу над Минаєм (4:1) у матчі чемпіонату України, який став для нього першим офіційним поєдинком після повернення до київського клубу.

При цьому гравець зазначив, що не вважає пріоритетними особисті бомбардирські досягнення, а головним є підсумковий командний успіх - завоювання чемпіонства.

"Емоції переповнюють, радий повернутися на цей стадіон. Єдиний мінус, що не було вболівальників. Але ми відчуваємо їхню підтримку, і ця гра була для них.

Читайте також: Два вилучення та п'ять голів: Динамо розгромило Минай у стартовому турі УПЛ

Поки що важко говорити про рівень УПЛ, тому що зіграв лише одну гру. Але так було завжди, що всі суперники, які грають проти Динамо, виходять на поле з подвійною мотивацією, б'ються, і коли ти пропускаєш швидкий м'яч, команди закриваються і стає важко. Найголовніше, що ми змогли створити моменти, забити м'ячі та довести гру до логічного завершення.

Звичайно, хотілося забити. Але, як я казав раніше у своїх інтерв'ю, для мене найголовніше, щоб чемпіонство повернулося до Києва. А буду я забивати чи не буду - це вже річ другорядна. Як я обіцяв, буду віддавати всі сили на футбольному полі. Сьогодні їх вистачило на 70 хвилин, буду працювати, щоб вистачало на всі 90. Повторюся - для мене найголовніше, щоб Динамо у цьому сезоні стало чемпіоном", - наводить слова Ярмоленка офіційний сайт Динамо.

Нагадаємо, на ISPORT доступне відео голів і найкращих моментів матчу Динамо - Минай (4:1).

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK