Беленюк анонсував завершення кар'єри

Іменитий українець назвав дату.
7 серпня, 10:10
Жан Беленюк / Getty Images
Жан Беленюк / Getty Images

Олімпійський чемпіон із греко-римської боротьби та народний депутат України Жан Беленюк висловився про своє спортивне майбутнє.

За словами українця, він завершить кар'єру після Олімпійських ігор-2024.

"Мені складно уявити себе і державу через 5 років. Наразі я активний спортсмен, але через тиждень, найімовірніше, вже йду на пенсію. Паралельно працюю в українському парламенті, тому мені точно є чим зайнятися в моменті. Хочеться закінчення війни на українських умовах. Відновлення нашої економіки. Повернення мільйонів українців додому, адже друге пов'язане з третім. Хочеться отримати гарантії безпеки від наших партнерів. Якщо по сусідству знаходиться такий ворог, як рф, яка буде постійно намагатися тебе вбити, то тільки серйозні гарантії безпеки дадуть нам можливість розраховувати на нормальне стабільне життя в нашій країні.

Тому поки що середньострокових планів не будую, адже невідомо, що буде через рік. Що вже казати за 5 років. Єдине, знаю, що спорт у моєму житті залишиться назавжди. Яка моя роль буде в ньому - це питання відкрите. Може, піду в бізнес. Може, займатимуся настільним тенісом", - сказав Беленюк в інтерв'ю для Чемпіона.

Зазначимо, що сьогодні, 7 серпня, Жан Беленюк стартує на Іграх-2024 у греко-римській боротьбі у ваговій категорії 87 кг.

Раніше повідомлялося, що шведський легкоатлет побив власний світовий рекорд зі стрибків із жердиною.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK