Алонсо розповість про плани на майбутнє протягом "наступних кількох тижнів"

Незабаром іспанський гонщик розповість, чого варто від нього очікувати: продовження контракту з Астон Мартін, перехід в іншу команду або навіть завершення кар'єри.
8 березня, 15:55
Фернандо Алонсо / Getty Images
Фернандо Алонсо / Getty Images

Фернандо Алонсо вважався головним претендентом на місце в Мерседес, коли в 2025 році команду покине Льюїс Гемілтон.

Однак нещодавно його позицію відібрав Макс Ферстаппен, майбутнє якого раптово стало невизначеним.

Майбутнє 42-річного іспанця також залишається невизначеним. Але він збирається найближчим часом це виправити.

"Краще бути в цих списках (претендентів на місце в Мерседес), ніж у списку переходу до інших серій або списку тих, хто завершує кар'єру", - цитує Нандо Motorsport.

"Але я ухвалю рішення про плани на майбутнє в найближчі кілька тижнів або кілька гонок. Насамперед мені потрібно поговорити з самим собою, мені потрібно прийняти рішення. Очевидно, мені потрібно пожертвувати всім іншим у житті, щоб бути на 100% готовим до Формули 1. Ось у чому полягатиме рішення".

Джерело: Getty Images

Читайте також: Резервіст Феррарі - перший дебютант команди у Формулі-1 за півстоліття

На запитання видання, чи він готовий прийняти однорічний контракт, Алонсо відповів ухильно.

"Я не знаю. Перш за все, мені потрібно зрозуміти, чи хочу я продовжувати брати участь у гонках. Як я вже сказав, я буду егоїстом, якщо просто думатиму про продовження контракту і просто бути гонщиком Ф1 і подорожувати світом, відчуваючи себе круто". .

"Але я не така людина, і якщо я беру на себе зобов'язання, то тільки тому, що щиро вірю, що є можливість вигравати гонки. Я хочу бути в симуляторі, я хочу бути з інженерами, я хочу просити 100% від організації, адже я точно знаю, що я викладусь на всі 100%.

"Якщо ні, я не братиму на себе зобов'язання. Не знаю, чи надовго і не знаю з ким. Тому тут багато знаків питання. Але це другий етап. Перший етап майбутнього повинен бути за моїм особистим рішенням".

Нагадаємо, що у п'ятницю, 8 березня, у Джидді пройдуть третя практика та кваліфікація майбутнього Гран-прі Саудівської Аравії. На ISPORT можна ознайомитися з розкладом та результатами всіх сесій гоночного вікенду.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK