Прометей здобув третю перемогу в Єврокубку, здолавши Хапоель

Колектив зі Слобожанського обіграв одного з лідерів своєї групи, тим самим перервавши серію невдалих результатів.
2023 г., 15 листопада, 09:37
Прометей / https://prometeybc.com/ua
Прометей / https://prometeybc.com/ua

У вівторок, 14 листопада, у Ризі пройшов матч сьомого туру групового етапу Єврокубку, в якому зустрілися Прометей та Хапоель Тель-Авів.

Команди обмінялися перемогами у перших двох чвертях, що дозволило їм піти на велику перерву за мінімального відриву ізраїльського колективу (+1).

У третій 10-хвилинці підопічні Ронена Гінзбурга продовжили влучати з дальньої дистанції, чого не можна сказати про їхнього опонента, який надавав перевагу двоочковим кидкам.

Українці, як і в попередніх двох чвертях, п'ять разів влучили з-за дуги (у суперника 0 з 2), ще й в обороні чудово зіграли, дозволивши Хапоелю закинути 35,7% кидків з гри. У підсумку команди входили у заключну чверть при 8-очковому відриві Прометея.

Там у лідерів матчу припинили летіти триочкові, але за рахунок кращої гри із середньої дистанції їм вдалося забрати як чверть, так і весь матч.

Найрезультативнішим гравцем зустрічі став захисник Прометея Тай Одіасе, який набрав 19 очок та 3 підбирання.

Наразі український клуб посідає сьоме місце групи А з балансом перемог 3-4. У наступному турі український клуб зустрінеться із сусідом за таблицею Венецією. Цей поєдинок відбудеться 22 листопада.

Читайте також: Суперліга: Дніпро - чемпіон, Рівне вибороло срібло, Київ-Баскет із бронзою

Прометей - Хапоель Тель-Авів 98:89 (29:26, 19:23, 27:18, 23:22)

Прометей: Одіасе (19 + 3 підбирання), Рід (16 + 3 підбирання), Марч (14 + 6 підбирань + 5 передач), Сидоров (14 + 5 підбирань + 6 передач), Липовий (12 + 3 підбирання + 4 передачі), Санон (10), Агада (8 + 6 підбирань + 7 передач), Балвін (3 + 12 підбирань + 3 передачі), Бобров (2 + 3 підбирання), Ткаченко (0).

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Єврокубок Прометей

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK