Реал - Шахтар: Анонс та прогноз матчу Ліги чемпіонів

ISPORT.ua анонсує матч "гірників" у рамках групового етапу головного клубного турніру Європи.
2022 г., 5 жовтня, 09:00
Getty Images
Getty Images

У середу, 5 жовтня, відбудеться матч третього туру групового етапу Ліги чемпіонів, в якому Шахтар Ігора Йовічевича зустрінеться з Реалом Карло Анчелотті.

"Гірники" досить несподівано посідають друге місце у групі F завдяки розгрому РБ Лейпциг (0:4) та нічиєї з Селтіком (1:1) у "вершкових" дві перемоги у двох матчах.
 
Реал - Шахтар
Середа, 4 жовтня, 22:00
Стадіон: Сантьяго Бернабеу, Мадрид (Іспанія)
Арбітр: Іван Кружляк (Словаччина)
де дивитися матч?

Слідкувати за подіями поєдинку можна буде на ISPORT завдяки текстовой онлайн-трансляции

Останні результати команд

Обидва колективи перебувають у гарній формі. Шахтар в останніх п'яти матчах лише одного разу втратив очки у вже згаданому матчі з Селтіком. В останньому матчі внутрішньої першості команда Йовічевіча розгромила Металіст, а до цього перемагала Чорноморець, Рух та РБ Лейпциг.

Щодо Реалу, то тут ситуація досить схожа. Лише з тією відмінністю, що мадридці грали внічию в чемпіонаті Іспанії в останньому матчі з Осасуною. На рахунку підопічних Карло Анчелотті тріумфи у матчах із Мальоркою, Селтіком, Атлетіко Мадрид та РБ Лейпциг.

Кадрові новини

Шахтар, якщо не рахувати травму Віктора Корнієнка, який точно не допоможе команді найближчим часом, підходить до матчу в максимально оптимальному складі. Йовичевіч зможе випустити на поле своїх найсильніших виконавців, чого не скажеш про Анчелотті.

Італійський фахівець не зможе розраховувати на Тібо Куртуа, тому з великою ймовірністю проти української команди зіграє український голкіпер Андрій Лунін. Також у заявці на матч не знайшлося місця Дані Себальосу, але, враховуючи кадровий потенціал іспанського гранда, важкою втратою це назвати не можна.

Орієнтовні склади

Реал: Лунін – Карвахаль, Мілітао, Алаба, Менді – Вальверде, Кроос, Модріч – Родріго, Бензема, Вінісіус.

Шахтар: Трубін - Лукас Тейлор, Матвієнко, Бондар, Конопля - Степаненко, Судаков, Джурасек - Зубков, Сікан, Мудрик

Прогноз

На думку букмекерів, явним фаворитом у цьому протистоянні з величезною перевагою є мадридський клуб.

Єдиний шанс Шахтаря, як це не сумно частково визнавати, бачиться у відсутності ігрової практики у Андрія Луніна, який є найкращим варіантом на місце голкіпера у зв'язку з травмою Куртуа.

Хочеться, щоб українець показував хорошу гру, скориставшись шансом зарекомендувати себе, але якщо Анчелотті не вирішить провести серйозну ротацію в цьому матчі, саме Лунін бачиться найслабшою ланкою у складі Реалу

Втім, "гірники" вже одного разу здивували в цьому розіграші ЛЧ, тому не варто скидати з рахунків ймовірність того, що донецький клуб зможе переграти суперника не лише за рахунком, а й за рівнем показаного футболу.

Прогноз ISPORT: Обидві команди заб'ють.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK