Реал - Шахтар: прогноз на матч Ліги чемпіонів

Команди зустрінуться у третьому турі групового етапу Ліги чемпіонів-2022/23. Дізнайся, у кого із суперників більше шансів на перемогу на ISPORT.ua.
2022 г., 5 жовтня, 13:35
Реал - Шахтар: прогноз / ФК Шахтер Донецк
Реал - Шахтар: прогноз / ФК Шахтер Донецк

У середу, 5 жовтня, у рамках третього туру групового етапу Ліги чемпіонів мадридський Реал на своєму полі прийме донецький Шахтар.

Поєдинок відбудеться у Мадриді (Іспанія) на стадіоні Сантьяго Бернабеу. Стартовий свисток у поєдинку прозвучить о 22:00 за київським часом.

На думку експертів, у майбутньому поєдинку набагато більше шансів на перемогу у господарів.

Прогноз на матч Реал - Шахтар

На перемогу італійської команди можна поставити з коефіцієнтом 1,18, у той час як тріумф підопічних Ігоря Йовічевич оцінили в 17,00.

На нічию у цьому поєдинку приймають ставки з коефіцієнтом 7,90.

Аналітики також вважають, що майбутній матч має найвищі шанси закінчиться сухою перемогою Реала. Поставити на те, що обидві команди не заб'ють можна з коефіцієнтом – 1,82.

Примітно, що на фахівці очікують побачити перемогу Реала з рахунком – 2:0 – шанси на цей рахунок оцінюються – у 7,2.

Читайте також: Реал - Шахтар 2:1 Як це було

У своїй історії Реал та Шахтар провели шість матчів. Мадридський клуб має найкращу статистику очних зустрічей: 4 перемоги у Реала та 2 – у Шахтаря. Востаннє команди грали у минулому розіграші турніру. Тоді "вершкові" двічі обіграли "гірників" - 2:1 та 5:0.

Нагадаємо, турнірну таблицю групи очолює Реал, який має дві перемоги за дві гри. Шахтар іде на другому місці, маючи чотири очки.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK