Оуен - про тен Гага: Він недостатньо хороший, щоб керувати Манчестер Юнайтед

Ексфорвард очікує ще поразок у майбутньому.
7 травня, 17:26
Майкл Оуен / Getty Images
Майкл Оуен / Getty Images

Колишній гравець Манчестер Юнайтед Майкл Оуен обрушився з критикою на Еріка тен Гага.

Нагадаємо, що напередодні МЮ зазнав нищівної поразки від Кристал Пеласа, через що знову постали питання щодо кандидатури головного тренера.

Майкл Оуен заявив, що завжди говорив про те, що тен Гаг не підходить для клубу, а матчі сезону, що залишилися, доведуть це ще раз.

"Я вже давно кажу, що тен Гаг не підходить для цієї роботи, я кажу це вже багато років. Він не може, просто не може керувати командою в наступному сезоні. Зараз мені цікаво, у них буде фінал Кубка і кілька важливих ігор, за підсумками яких стане ясно, вийдуть вони в єврокубки наступного року чи ні.

У якийсь момент ви повинні прийняти рішення. Вони будуть повністю розгромлені Манчестер Сіті, вони будуть знищені, Арсенал, насправді, рознесе їх в пух і прах на Олд Траффорд, Ньюкасл, ймовірно, теж переможе їх, і я навіть не думаю, що вони обіграють Брайтон.

Вони можуть нічого не добитися в решті частини сезону, граючи таким чином. Мені просто цікаво, адже так багато поставлено на карту, навіть якщо це всього лише чотири гри, можливо, керівництво може просто спробувати зробити щось тут і зараз і зробити це досить радикально.

Він не може, просто не може керувати цією командою в наступному сезоні. Він недостатньо хороший. Я давно так вважаю, він просто недостатньо хороший, щоб керувати Манчестер Юнайтед", - наводить слова Оуена Goal.

Раніше також повідомлялося, що МЮ встановив ще два антирекорди.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Манчестер Юнайтед

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK