Беленюк анонсував останню Олімпіаду в кар'єрі

Українець готує ретельну підготовку до своєї участі на турнірі.
2023 г., 29 вересня, 10:00
Жан Беленюк / Getty Images
Жан Беленюк / Getty Images

Олімпійський чемпіон і народний депутат Жан Беленюк повідомив, що Олімпіада-2024 у Парижі стане останньою в його кар'єрі.

За словами українського спортсмена, він має достатню кількість часу, щоб підготуватися до змагань.

Читайте також: Магучіх: Для нас, спортсменів, Бубки зараз не існує

"Є над чим подумати, є що проаналізувати в підготовці до Олімпіади. Для нас це максимально позитивний момент, тому що одразу відібралися і є 10 місяців для підготовки, для вивчення всіх суперників, які будуть на Олімпіаді, щоб максимально проявити себе на цих змаганнях. Тому будемо спокійно працювати і готуватися до останньої Олімпіади в моїй кар'єрі.

Думаю, цього разу вже точно. Я таке говорив у принципі перед Олімпіадою в Токіо, але війна внесла певні корективи в життя - відчуваю необхідність, поки що маю сили максимально проявити себе на спортивній арені, прославляти свою державу й тішити результатами вболівальників.

Я вірю в долю, якщо мені бог дав можливість завоювати ліцензію на Олімпіаду-2024, я думаю, що треба до неї готуватися. Якби не завоював ліцензію на чемпіонаті світу, то задумався б, чи брати участь у наступних відбіркових турнірах навесні, тому що це досить важко - розбити підготовку на два етапи", - наводить слова Беленюка Суспільне Спорт.

На чемпіонаті світу-2023 Беленюк завоював бронзу і ліцензію на ігри. На рахунку Жана дві медалі Олімпійських ігор - срібло Ріо-2016 і золото Токіо-2020.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK