Ферстаппен - про Гемілтона: Здорово, що в 37 років ти все ще можеш чогось навчитися

Нідерландець відповів жартом на випад зі сторони 7-кратного чемпіона світу.
2022 г., 8 липня, 16:31
Макс Ферстаппен / Getty Images
Макс Ферстаппен / Getty Images

Після битви за позицію із Шарлем Леклером у повороті Копс на Гран-прі Великої Британії Льюїс Гемілтон відзначив свого опонента, не забувши підколоти Макса Ферстаппена. Нагадаємо, що торік у Сільверстоуні у тому ж повороті британець вибив пілота Ред Булл, який закінчив гонку у стіні.

Під час спілкування із ЗМІ перед п'ятничною практикою, за результатами якої Ферстаппен встановив найкращий час , пілота запитали, що він думає про слова Гемілтона. Макс вирішив пожартувати над своїм іменитим опонентом.

"Я думаю, це чудово, що коли тобі 37 років, в якийсь момент ти нарешті розумієш, як увійти в апекс повороту!", - цитує нідерландця RacingNews365. "Він навчається, так що це добрий приклад для молодих гонщиків: коли тобі 37, ти продовжуєш постійно вчитися".

"Звичайно, ви можете ясно бачити це на зображеннях. Шарль дав йому менше місця, ніж я минулого року, тому цього достатньо. Більше того, він отримав штраф минулого року, так що не варто про це говорити".

Коментар Гемілтона був, можливо, не надто доречним напередодні Гран-прі Австрії та Угорщини, де буде багато нідерландців і фанатів Ферстаппена. Минулого тижня Макс закликав не опускатися до рівня британських уболівальників, які його масово освистали в Сільверстоуні.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK