Гемілтон - про інклюзивність у Ф1: We Race As One - це просто слова, потрібно більше дій

Британець закликав Формулу 1 вжити додаткових заходів після хвилі образ уболівальників в Австрії.
2022 г., 12 липня, 00:35
Льюїс Гемілтон / Getty Images
Льюїс Гемілтон / Getty Images

Напередодні Гран-прі Австрії на Ред Булл Ринзі Формула 1 опублікувала заяву, яка засуджує неприйнятну поведінку після того, як фанати повідомили про випадки сексуальних домагань, расових та гомофобних образ з боку інших глядачів протягом гоночного вікенду.

Льюїс Гемілтон назвав таку поведінку огидною, очоливши хвилю засудження серед пілотів. Виступаючи після гонки, його запитали про те, які дії пілоти та Ф1 можуть зробити, щоб змінити ситуацію та допомогти не допустити подібних інцидентів.

Читайте також: Шумахер - про боротьбу з Гемілтоном: Усі під тиском іноді помиляються

Хемілтон заявив, що серія має більше прагнути різноманітності та інклюзивності.

"Це відображає напрямок, у якому ми йдемо, а також часто відображає те, як виглядає наша фан-база", - цитує пілота Мерседес Autosport.

"Настав час діяти. We Race as One – хороша ініціатива, але це просто слова. Насправді ніхто нічого не зробив. Не було жодного фінансування ні для чого, не було програми, щоб справді внести зміни".

"Отже, нам безперечно потрібно використовувати наші платформи. Але нам дійсно потрібно активізуватися і почати діяти відповідно до того, про що ми говоримо. Просто говорити про це недостатньо. Це неприйнятно. Цього не достатньо".

У 2020 році Формула 1 запустила ініціативу We Race As One, яка, на той момент, звертала увагу на пандемію коронавірусу та нерівність на тлі антирасистської активності в усьому світі.

Керівництво серії переглянуло суть ініціативи напередодні цього сезону, змістивши увагу на три ключові стовпи: екологічність, різноманітність та інклюзивність.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK