Сайнс: Для успіху потрібно перемогти відразу дві сильні команди

Пілот не впевнений, що Феррарі стане чемпіоном.
2022 г., 22 грудня, 15:12
Карлос Сайнс / Getty Images
Карлос Сайнс / Getty Images

Пілот Феррарі Карлос Сайнс поділився своїми думками щодо майбутнього сезону Формули-1. Іспанець вважає, що боротьба за чемпіонство буде між ними, Мерседес та Ред Булл, і це буде дуже непросто.

Нагадаємо, що минулий сезон Феррарі закінчила на другому місці, а Сайнс зайняв п'яту сходинку, коли його партнер Шарль Леклер - другу. А в наступному сезоні Феррарі чекає багато роботи.

"Команда досягла успіху, побудувавши швидку машину. Тепер потрібно зрозуміти, як ми працюватимемо з Фредеріком Вассером. І як збудувати команду-переможницю. У нас є для цього необхідні ресурси.

Наша мета не лише у тому, щоб побудувати швидку машину, а й створити команду переможців. Такою є мета Фреда, Шарля, моя, і всіх, хто носить кольори Феррарі", - цитує пілота Racingnews365.

Тим не менш Сайнс не впевнений, що Феррарі вдасться завоювати чемпіонство, Мерседес і Ред Булл - дуже сильні суперники. Але іспанець пообіцяв, що команда докладе всіх зусиль, щоби порадувати вболівальників.

Нагадаємо, що раніше і Шарль Леклер заявив, що в майбутньому сезоні в боротьбі за чемпіонський титул зійдуться три команди.

 

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Феррарі Карлос Сайнс

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK