Сайнс: Нетерплячі команди Ф1 не змусять мене ухвалити рішення про майбутнє

Іспанець має намір ретельно зважити всі за і проти відносно всіх доступних варіантів.
3 липня, 00:41
Карлос Сайнс / Getty Images
Карлос Сайнс / Getty Images

Пілот Феррарі Карлос Сайнс наполягає на тому, що він не поспішатиме з рішенням щодо свого майбутнього у Формулі-1, незважаючи на тиск з боку команд, які бажають його підписати, повідомляє Motorsport.

У 29-річного іспанця є пропозиції від трьох команд: Заубер, Вільямс та Альпін. Вони хотіли б, щоб Сайнс прийняв рішення якнайшвидше, проте він хоче уважно вивчити всі варіанти.

"Незважаючи на те, що деякі команди нервують або чинять на мене тиск, для мене настав час насолодитися моментом перебування на подіумі", - сказав Карлос після того, як він фінішував третім на Гран-прі Австрії.

"Я буду чесний і відвертий з командами, але для мене це настільки важливе рішення, що я витрачу на нього весь необхідний час. І якщо є команди, які не можуть чекати або трохи нетерплячі, я нічого не можу з цим вдіяти".

Читайте також: Хорнер: Аварія з Норрісом не вплине на Ферстаппена, він не зміниться

"Це буде моє майбутнє, моє рішення, і я постараюся бути максимально чесним з усіма і дати собі час, який мені потрібний".

Після дванадцяти етапів Формули-1 сезону-2024 Карлос Сайнс посідає четверте місце особистого заліку пілотів, заробивши 135 очок. Його напарник по команді Шарль Леклер іде третім, маючи 150 балів.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Феррарі Карлос Сайнс

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK