Норріс: МакЛарен втратив свою найкращу можливість виграти Гран-прі у 2023 році

На думку Ландо, він та його команда не скористалися своїм шансом у Катарі.
2023 г., 23 жовтня, 23:36
Ландо Норріс / Getty Images
Ландо Норріс / Getty Images

Незважаючи на відмінний старт на Гран-прі США, де він одразу ж пройшов Шарля Леклера у боротьбі за лідерство, за підсумками заїзду Ландо Норріс був змушений задовольнятися лише третім місцем.

Вже після гонки стало відомо про дискваліфікацію Льюїса Гемілтона, який фінішував другим. Це дозволило пілоту МакЛарен посісти місце свого співвітчизника.

І хоча команда з Вокінга продовжує потрапляти на подіум, Норріс вважає, що вони прогавили свою кращу можливість здобути перемогу в 2023 році.

"Чи вважаю я, що наші найкращі шанси втрачені? Я б сказав, що так. Думаю, що Катар був нашим найкращим шансом на перемогу цього сезону. І я упустив його", - цитує Ландо Motorsport.

"Я не хочу говорити "ні", я не кажу "ніколи". Просто в календарі не залишилося надшвидкісних трас у стилі Сузуки та Катару, де ми сильні. Я думаю, що наші найкращі якості нам не допоможуть (наприкінці сезону)".

"Я просто хочу сподіватися, що ми зможемо досягти хороших результатів. Ми все ще можемо боротися за подіуми. Але ці хлопці занадто швидкі для мене".

Нагадаємо, що за рахунок високого місця на фініші на Гран-прі США Ландо Норріс зумів випередити Шарля Леклера (якого було дискваліфіковано) в особистому заліку пілотів, а МакЛарен обійшов Астон Мартін у Кубку конструкторів.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK