Сайнс упевнений, що Феррарі боротиметься з Ред Булл у наступному сезоні

Оптимістичний прогноз від іспанця.
2023 г., 23 листопада, 17:48
Карлос Сайнс / Getty Images
Карлос Сайнс / Getty Images

Карлос Сайнс позитивно оцінює шанси Феррарі в наступному сезоні.

Іспанський пілот переконаний, що у Скудерії є все необхідне, щоб стати на один рівень з Ред Булл. Необхідно лише зрозуміти, за рахунок чого "бики" і Макларен домоглися такого прогресу.

Однак болід на майбутній сезон на тестах показує себе відмінно, хоча все буде видно тільки під час першого Гран-прі в Бахрейні.

"У нас у Феррарі є всі необхідні інгредієнти, щоб команда могла сказати своє слово в боротьбі за чемпіонський титул. І деякі аспекти боліда цього року мені б хотілося бачити і на машині 2024 року - такі, як показники максимальної швидкості та стабільність на гальмуваннях, наприклад.

Враження від боліда-2024? Давайте я просто скажу, що на симуляторі вона відчувається інакше. Хоча б приблизне уявлення про конкурентоспроможність нової машини ми зможемо отримати тільки на передсезонних тестах, а потім і на першому етапі сезону-2024 у Бахрейні.

Цілком реалістичною можна вважати мету на рівних боротися з Ред Булл, починаючи з першої ж гонки сезону-2024. А якщо Макларен здатний домогтися такого прогресу впродовж сезону-2023, значить ми теж здатні так додати", - наводить слова Сайнса Speed Week.

Раніше також повідомлялося, що Хемілтон вів переговори мінімум з двома командами.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Феррарі Карлос Сайнс

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK