Леклер: Проблеми з мотором зруйнували всі наші шанси на успіх у Канаді

Монегаск закликав не надто гостро реагувати на провальний Гран-прі.
11 червня, 00:19
Шарль Леклер / Getty Images
Шарль Леклер / Getty Images

Гран-прі Канади став справжнісіньким кошмаром для Феррарі та її фанатів.

По ходу заїзду з дистанції зійшли обидва пілоти Скудерії, причому Шарль Леклер мав проблеми з двигуном із самого початку гонки. І це на контрасті нещодавньої перемоги 26-річного гонщика у рідному Монако.

"Чесно кажучи, сказати особливо нічого, крім того, що проблема з двигуном коштувала нам всього. Потім у якийсь момент ми перейшли на сліки, хоча знали, що це буде ... більше шансів, що це не спрацює", - цитує Шарля офіційний сайт Формули-1.

"Але нам потрібно було щось спробувати, тому що через проблеми з двигуном ми все одно не змогли б набрати очки, от і все".

"Після цього було вкрай складно виконати всі зміни в налаштуваннях двигуна, про які мене просила команда. При цьому я все ще програвав півтори секунди з кола. Нам потрібно розібратися, що сталося з двигуном, бо до кінця сезону нам буде непросто".

Джерело: Getty Images

Читайте також: Перемогою в Канаді Ферстаппен повторив рекорд Шумахера та Гемілтона

Незважаючи на провал у Канаді, Леклер запевнив, що один важкий етап не надто сильно вплине на нього.

"Я думаю, нам не слід надто гостро реагувати на темп боліда. Я маю на увазі, що у вас бувають як хороші, так і погані вікенди".

"Нам не вистачило зовсім небагато, щоб вийти в третій сегмент кваліфікації. Нам безумовно було непросто з машиною і нам потрібно працювати над цим, щоб спробувати зрозуміти, що пішло не так".

"Хоча ми і не надто гостро реагували після Монако, нам не слід надто гостро реагувати і після цього. Але це боляче. Це великі очки для команди, оскільки дві машини зійшли. Ми програли їх суперникам, і з точки зору двигуна нам потрібно на це звернути увагу".

Раніше стало відомо, що пілот Ред Булл Серхіо Перес, який також не зміг завершити гонку в Канаді, втратить три позиції на старті Гран-прі Іспанії.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK