Новий тренер Лейкерс: Вестбрук - один із найкращих гравців, яких коли-небудь бачила ліга

Шанувальникам "пурпурно-золотих" та особистим хейтерам Расселла не варто сподіватися на можливий обмін гравця.
2022 г., 8 червня, 20:57
Рассел Вестбрук / Getty Images
Рассел Вестбрук / Getty Images

Нещодавно призначений головний тренер Лейкерс Дарвін Гем виступив перед ЗМІ, і не дивно, що однією з найгарячіших тем для розмов було майбутнє Рассела Вестбрука в Лос-Анджелесі. Зважаючи на те, що сказав 48-річний фахівець, здається, що Броуді залишиться в команді.

Гем не мав нічого, крім похвали для Вестбрука, який провів абсолютно провальну дебютну кампанію за "озерників" минулого сезону. Ходили чутки про те, що колишній MVP ліги може покинути команду цього літа, але схоже, що Гем покинув йому рятівне коло.

"Расс — один із найкращих гравців, яких колись бачила наша ліга, і в нього є ще багато чого, що він може нам запропонувати", - цитує Гема. ClutchPoints. "Я не знаю, чому люди намагаються списати його з рахунків".

Потім він повідомив, що підтримує зв'язок з Вестбруком з моменту його прибуття і що у них відбулися дуже продуктивні обговорення того, як новий тренер уявляє роль Расселла в команді в наступному сезоні:

Читайте також: "Люблю, коли хтось сварить мене": ЛеБрон зізнався, де і чому він хотів би грати

"У нас з Рассом була справді чудова бесіда віч-на-віч", - сказав Гем. "Найважливіше слово, яке вийшло з цих дискусій, - це жертва. Це було найгучніше слово".

Вестбрук зараз не найулюбленіший гравець серед уболівальників Лейкерс, і не можна заперечувати, що є чимало людей, які б хотіли, щоб він пішов. Однак ясно, що Гем хоче дати дев'ятиразовому учаснику Матчу всіх зірок можливість розпочати все з чистого листа. Питання, чи скористається Расті другим шансом?


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK