Асистент тренера Голден Стейт погодив контракт із Шарлотт

Фахівець приєднається до нової команди після завершення Фіналу НБА.
2022 г., 11 червня, 10:33
Кенні Аткінсон / Getty Images
Кенні Аткінсон / Getty Images

Помічник Стіва Керра в Голден Стейт Кенні Аткінсон погодив чотирирічний контракт із Шарлотт, за яким він стане новим головним тренером Хонетс. ESPN. Аткінсон замінить Джеймса Боррего, звільненого у квітні після того, як баланс перемог команди за чотири роки становив 138-163.

Хорнетс звузили коло пошуку до Аткінсона та Майка Д'Антоні. Обидва кандидати вже провели дві зустрічі з керівництвом, у тому числі з генеральним менеджером Мітчем Купчаком, а потім цього тижня зустрілися із власником клубу Майклом Джорданом.

Читайте також: Мама Дреймонда Гріна назвала свого сина клоном

Аткінсон — другий помічник тренера Уорріорз, який збирається залишити ДСУ та очолити нову команду після закінчення нинішнього сезону. Раніше Майк Браун був найнятий як тренер Сакраменто. Обидва помічники Керра залишаються в Голден Стейт до кінця Фіналу НБА.

Єдиним місцем самостійної роботи Кенні Аткінсона був Бруклін, який він очолював з 2016 до 2020 року. За цей час він зумів перебудувати команду після знаменитого обміну всіх активів клубу на Кевіна Гарнетта, Пола Пірса та Джейсона Террі.

При ньому команда за 4 сезони виграла 118 матчів, програвши 190. Він був звільнений після змученого травмами сезону-2019-20. Сезон-2020/21 років він провів у Кліпперс як асистент, а потім приєднався до команди Стіва Керра в Голден Стейт напередодні виходу до Фіналу НБА.

Загалом він провів дев'ять сезонів як помічник тренера НБА, у тому числі чотири сезони в Нікс, три в Атланті і по одному в ЛАК та Уорріорз.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK