Грін - МакКоллуму: Селтікс залишаться без чемпіонських каблучок, як і ти

Відбувся цікавий обмін словами двох баскетболістів.
2022 г., 11 червня, 13:31
Дреймонд Грін / Getty Images
Дреймонд Грін / Getty Images

Можна з упевненістю сказати, що Дреймонд Грін не був у захваті від своєї гри, коли Голден Стейт поступився Бостону у третій грі Фіналу НБА з рахунком 100–116. Проте не варто плутати зрозуміле розчарування із сумнівами у вірі Гріна у здатність його команди відігратися після лунки з рахунком 2:1.

Дреймонд обмінявся "парою ласкавих" із захисником Нового Орлеана Сі Джеєм МакКоллумом після гри №3, який був присутнім у складі команди мовлення ESPN на Ті Ді Гарден. МакКоллум, беручи свою нову роль представника ЗМІ, відчув себе зобов'язаним сказати Грін, що він обрав Селтікс як переможця Фіналу.

Не дивно, що відповідь форварда Уорріорз була різкою, як удар серпом у всьому відомому художньому фільмі.

"Я повинен тобі це сказати. Я вибрав Бостон як переможець третьої гри і вас (звертаючись до Гріна), як переможців четвертої. Але, зрештою, Селтікс виграють фінал", - цитує МакКоллума. ClutchPoints. "Я просто хочу, щоб ти спочатку почув це від мене, перш ніж ти почуєш, як я скажу це по телевізору".

Сі Джей МакКоллум
Сі Джей МакКоллум

Грін, не вагаючись, відповів у своєму стилі.

"Все гаразд. Ці хлопці з Бостона, як і раніше, будуть без чемпіонських персні, як і ти. З повагою", - сказав Дреймонд, після чого він залишив студію з усмішкою на обличчі.

"Чорт візьми, це була крута відповідь", - зізнався Сі Джей.

Варто віддати належне їм обом: МакКоллум вгадав, коли поставив на Голден Стейт у четвертому матчі (команда Стіва Керра перемогла на виїзді 107:97), а Дрей просто зробив те, що й мав зробити у подібній ситуації.

МакКоллум виступає у лізі вже 9 років. Найближче він підібрався до заповітного чемпіонства у 2019 році. Тоді він у складі Портленда вийшов у фінал Західної конференції, де Трейл Блейзерс без шансів були схиблені Голден Стейтом з Гріном.

Читайте також: Каррі встановив кілька досягнень у грі №4 проти Бостона

При цьому сам форвард "воїнів" є триразовим чемпіоном НБА та близький до свого четвертого титулу. Але із подібною грою, яку він демонструє, зробити це буде дуже складно. Навіть його мама назвала свого сина "клоном".


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK