20 гравців отримали запрошення у грін рум на драфт НБА-2022

Це добрий знак для даних проспектів, але він не гарантує їм вибір у першому раунді.
2022 г., 16 червня, 12:28
НБА Драфт / https://trashtalk.co/
НБА Драфт / https://trashtalk.co/

Двадцять гравців студентського баскетболу отримали запрошення відвідати драфт НБА 2022 року та посидіти у грін румі. ESPN.

Джабарі Сміт, Чет Холмгрен, Паоло Банкеро, Джейден Айві, Кіган Мюррей, Беннедикт Метьюрін, Дайсон Деніелс, Шейдон Шарп, Джейлен Дюрен, Ей Джей Гріффін та Джонні Девіс отримали першу партію з 11 запрошень минулого четверга.

За ними були запрошення для Усмана Дієнга, Джеремі Сочана, Очай Агбаджі, Марка Вільямса і Малакі Бранема. ТайТай Вашингтон, Тарі Ісон, Джейлен Вільямс та МарДжон Бошам отримали останні чотири запрошення у середу, 15 червня, на майбутній драфт, який відбудеться 23 червня.

Читайте також: Гравець Атланти переніс операцію на коліні

Грін рум – це простір перед подіумом для драфту НБА, де гравці, сім'ї та агенти чекають, коли комісар Адам Сільвер назве ім'я гравця після вибору.

Процес прийняття рішення про те, яких гравців запросити на драфт, включає спілкування з президентами або генеральними менеджерами команд, обраних протягом першого раунду.

Отримання запрошення вважається позитивним знаком для драфтового запасу гравця, хоча в минулому були випадки, коли проспекти потрапляли до другого раунду, сидячи у грін румі.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK