Каррі - найпопулярніший гравець сезону-2021/22

Стеф став королем соціальних мереж НБА.
2022 г., 16 червня, 14:58
Стеф Каррі / Getty Images
Стеф Каррі / Getty Images

Стефен Каррі став золотим хлопчиком НБА у соціальних мережах. Як повідомляє BasketballNews , цього сезону суперзірка Голден Стейт набрав 1,4 мільярда переглядів відео в соціальних мережах ліги.

Жоден інший гравець навіть близько не стоїть із цим показником - Джа Морант, який посів друге місце, набрав лише 791 мільйон переглядів, що майже вдвічі менше.

Під час плей-офф НБА 2022 Каррі набрав 400 мільйонів переглядів. Це на 47% більше, ніж у другого гравця рейтингу Джейсона Тейтума.

У четвертій грі Фінала Стеф допоміг Уорріорз зрівняти рахунок у серії проти Бостона, видавши легендарний виступ: він закінчив матч із 43 очками, 10 підбираннями та 7 закинутими триочковими з їх 50%-ою реалізацією, при цьому закинувши 53,8% з гри та 88 9% з лінії штрафних кидків.

Читайте також: 20 гравців отримали запрошення у грін рум на драфт НБА-2022

За 24 години після цього грандіозного шоу контент, пов'язаний із "Шефом", набрав 55 мільйонів переглядів у соціальних мережах НБА (включно з 38 мільйонами переглядів на IG Reels).

Коли в грудні Каррі побив рекорд Рея Аллена за занедбаними 3-очковими, відео в Istagram НБА набрав 63 мільйони переглядів за 24 години. У той день у ліги був акаунт, що найбільше переглядається в Instagram.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK