Керівництво Портленду не відповідає на дзвінки Лілларда

Власниця франшизи не хоче розмовляти зі своїм гравцем про розвиток команди.
2022 г., 8 липня, 20:57
Деміан Ліллард / Getty Images
Деміан Ліллард / Getty Images

Дивні справи творяться у Портленді. Власниця Трейл Блейзерс Джоді Аллен відмовилася зустрітися з зірковим розігруючим Деміаном Ліллардом, незважаючи на невдоволення гравця тим, як працює команда, повідомляє Bleacher Report з посиланням на New York Post.

За інформацією джерела, вона перенаправила Лілларда до віце-голови Берта Кольде.

"Деміан хотів сісти і поговорити з Джоді про команду, але вона не відповіла на його дзвінок. Потім він спробував написати їй електронною поштою. Зрештою, вона просто не відповіла і зв'язала його з Бертом", - сказало джерело New York Post.

Читайте також: Прометей отримав суперників у Єврокубку

"Коли ви володієте командою, необхідно приймати важливі ключові рішення, і ви повинні бути тим, хто бере участь у їх ухваленні".

Джоді Аллен
Джоді Аллен

Співзасновник корпорації Microsoft Пол Аллен володів ПТБ до своєї смерті у 2018 році. Його майном, до якого входила команда, зараз володіє його сестра Джоді.

На початку червня засновник Nike Філ Найт та співвласник Лос-Анджелес Доджерс Алан Смолініскі направили письмову пропозицію про придбання Портленда більш ніж за 2 мільярди доларів. Повідомляється, що дует обговорив угоду із трастом Пола Аллена, але представник організації заявив, що команда не продається.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK