Морант: Я хотів би зіграти проти Джордана - впевнений, що обіграв би його

Впевненості у своїх силах Джа не позичати.
2022 г., 11 липня, 17:54
Джа Морант / Getty Images
Джа Морант / Getty Images

Сезон-2021/22 став проривним для розігруючого Мемфіса Джа Моранта. 22-річний баскетболіст, який проводив третій рік у НБА, під час минулої кампанії в якийсь момент навіть почав називатися одним із претендентів на звання найціннішого за підсумками регулярки.

Безперечно, такий виступ додав йому впевненості і на постсезон, де він дійшов до півфіналу Західної конференції, поступившись у шести матчах майбутньому чемпіону Голден Стейт.

У недавньому інтерв'ю для Bleacher Report Морант заявив, що хотів би пограти за часів великого Майкла Джордана, при цьому зазначивши, що він обіграв би Ем Джея один на один.

Читайте також: Волл підписав дворічний контракт з Кліпперс

"Я б подякував йому. Він є причиною, через яку багато людей грають у баскетбол. Не знаю, що б я сказав йому", - сказав Джа.

"Завжди мріяв пограти в його час. Цей підхід до гри, мислення... Я б хотів зіграти проти нього. І я б його зробив. Так, просто я настільки впевнений у собі, що можу обіграти віч-на-віч будь-кого".

Результат такого поєдинку можна тільки уявити, але в одному можна точно бути впевненим - Джа постарався б поставити постер через Джордана.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK