Нікс і Юта розпочали переговори щодо обміну Мітчелла

Джаз налаштовані обміняти свою чергову зірку в це міжсезоння.
2022 г., 14 липня, 10:40
Донован Мітчелл / Getty Images
Донован Мітчелл / Getty Images

Після того, як Юта погодилася на обмін центрового Руді Гобера в Міннесоту, повідомлялося, що команда будуватиме новий склад навколо Донована Мітчелла, який є найціннішим і найбажанішим активом організації.

Проте кілька днів тому Джаз оголосили, що вони готові вислухати пропозиції зі своєї зірки. Наступного дня після оголошення з торговою пропозицією виступив Нью-Йорк, передає офіційний сайт НБА.

Юта веде переговори про угоду з Мітчеллу з кількома командами, але Нікс стали "основним пунктом призначення". Обидві команди обговорювали умови потенційного обміну останні 24 години.

Читайте також: НБА затвердить турнір плей-ін на постійній основі

За інформацією джерела, Джаз мають намір отримати за свого зіркового захисника пакет активів, побудований навколо драфт-піків. Нью-Йорк може запропонувати за Мітчелла цілих вісім піків у першому раунді: чотири власні та чотири від інших команд.

Мітчелл, який народився в Елмсфорді, штат Нью-Йорк, часто проводить міжсезоння в околицях Нью-Йорка. Він набирав у середньому 23.9 очка та 4.5 передачі за свою п'ятирічну кар'єру в Джаз.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK