"Правдоподібний сценарій": Юта може виміняти Вестбрука, щоб викупити його контракт

З'явився ще один сценарій розвитку ситуації з Расселлом Вестбруком.
2022 г., 17 липня, 16:47
Расселл Вестбрук / Getty Images
Расселл Вестбрук / Getty Images

Ні для кого не секрет, що Лейкерс намагаються позбутися Расселла Вестбрука, який не виправдав їхніх очікувань. Проте зробити це значно складніше, ніж міг собі уявити фронт-офіс клубу.

Нещодавно Расті скористався опцією гравця на 47,1 мільйона доларів, що зробило його обмін ще більш важким у виконанні. Однак, за словами інсайдера НБА Джейка Фішера, якого цитує ClutchPoints, у лізі є одна організація, яка може провернути щось шалене, йдучи в перебудову.

"Якщо Донован Мітчелл в кінцевому підсумку піде, Джаз — це просто пустка, що складається з молодих гравців і драфт-піків. У лізі команди все частіше задаються питанням, чи стане Юта потенційним пунктом призначення Расселла Вестбрука, за якого Лейкерс потенційно отримають Патріка Беверлі і місце під стелею зарплат".

"Я не кажу, що це обговорювалося. Я не кажу, що це може статися, але теоретично, якщо Джаз, перебуваючи в перебудові і потребуючи піків, отримають один або два піки від Лейкерс, отримавши контракт Вестбрука, щоб після викупити його, це схоже на сценарій, який люди в лізі вважають, принаймні, правдоподібним".

Читайте також: ЛеБрон і ДеРозан провели визначний матч... у Дрю-лізі

Якщо Юта вирішить все ж таки обміняти Мітчелла, то вона гарантовано на найближчі кілька років піде в перебудову, втративши за одне міжсезоння обох своїх суперзірок.

Отримавши контракт Вестбрука, Джаз викуплять його і гравець стане вільним агентом. Після цього він зможе приєднатися до команди на свій вибір. Теоретично це безпрограшний сценарій для всіх залучених сторін.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK