"Він вільний агент": представник ЛеБрона проговорився про майбутнє гравця

Можливо, Річ Пол сказав дещо зайве, про що він потім може пошкодувати.
26 травня, 11:46
ЛеБрон Джеймс / Getty Images
ЛеБрон Джеймс / Getty Images

Цього літа суперзірка Лейкерс ЛеБрон Джеймс має можливість вийти на ринок вільних агентів, відмовившись від опції гравця на сезон-2024/25, за якою він може заробити 51,4 мільйона доларів.

І, мабуть, саме це і станеться. Під час недавнього прямого ефіру агент 39-річного форварда Річ Пол випадково проговорився про статус баскетболіста.

"Знаєте, що, дивіться, ЛеБрон - вільний агент... Я повинен зосередитися на своїх справах, а він повинен зосередитися на своїх справах", - цитує Пола BasketNews.

Пол також додав, що "Король" не турбується про те, хто буде наступним тренером "озерників", тому що він "завжди приходив і грав під керівництвом будь-якого тренера".

"Я думаю, що він заслужив на право вплинути (на вибір тренера), якби він явно цього хотів, але це не той випадок".

Коли журналіст Bleacher Report Кріс Хейнс перепитав його про слова про вільного агента, Річ Пол відповів: "Ми збираємося робити те саме, що й щороку. Ми збираємося оцінити ситуацію і прийняти найкраще рішення".

Раніше була інформація, що Лейкерс готові запропонувати ЛеБрону Джеймсу максимальне продовження і задрафтувати його сина Бронні, аби втримати гравця в Лос-Анджелесі.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK