Євробаскет U-20: збірна України дізналася суперника з 1/8 фіналу

По завершенню всього групового етапу визначились усі пари 1/8 фіналу чемпіонату Європи.
2022 г., 19 липня, 00:24
Збірна України з баскетболу до 20 років / fbu.ua
Збірна України з баскетболу до 20 років / fbu.ua

У понеділок, 18 липня, збірна України з баскетболу до 20 років програла Іспанії третій матч групового етапу Євробаскету. Після того, як Литва знищила в останній грі групи Чехію, наша збірна посіла третє місце.

Відповідно до регламенту, команді Віталія Степановського має протистояти друга команда групи D. примітно те, що після двох турів у всіх 4-х команд квартету (Чорногорія, Німеччина, Туреччина, Польща) було по одній перемозі та поразці.

В останньому турі турки вирвали перемогу у поляків 54:53, а господарі турніру обіграли німців 76:72. Так як Чорногорія обіграла Туреччину в особистій зустрічі 77:70, чорногорці посіли перше місце, а турки - друге.

Таким чином, збірна України зіграє в 1/8 фіналу чемпіонату Європи проти збірної Туреччини, повідомляє офіційний сайт ФІБА.

Невтішна статистика: в останніх десяти очних зустрічах збірна України U-20 лише одного разу перемогла своїх турецьких однолітків – це було на Євробаскеті 2013 (74:72).

Матч Туреччина – Україна відбудеться у середу, 20 липня, у Підгориці (Чорногорія) на Бемакс Арені. Зустріч розпочнеться о 19:45 за київським часом.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK