"Знайти та знищити": Беллью дав грізну пораду Джошуа напередодні реваншу з Усіком

Тоні Беллю підтримує британця перед другим боєм із Олександром.
2022 г., 10 червня, 11:54
Тоні Белью / Getty Images
Тоні Белью / Getty Images

Колишній чемпіон світу Тоні Беллью висловився про реванш Ентоні Джошуа з володарем титулів WBA, WBO та IBF у надважкій вазі Олександром Усіком.

За словами спортсмена, британський боксер повинен проявити себе в психологічному плані.

"Зміна обстановки піде Джошуа на користь. У нього будуть свіжі ідеї та інший настрій. Як на мене, головним фактором перед цим боєм буде те, що відбувається у Джошуа в голові. У нього має бути ментальність "знайти та знищити" і все. Йому не потрібно боксувати з Олександром, а просто втягнути його у бійку”.

Беллью дав важливу пораду Джошуа напередодні другого бою.

"Йому треба працювати над своїми сильними і слабкими сторонами, використовувати їх як перевагу. Джошуа - найкращий атлет, якого коли-небудь бачили у надважкій вазі. Він найшвидший, найпотужніший. Якщо поставити його на спринтерський забіг, то на 100-метровій дистанції він знищить будь-якого супертяжа".

Британець вважає, що його співвітчизник має виконати свою роботу заради перемоги.

"У Ентоні є навички, які привели його до титулу в хевівейті. Не треба відмовлятися від них зараз. Вийди і покажи свої найкращі вміння. Якщо тебе спіткає невдача, то нехай буде так, але ти програєш, знаючи, що зробив усе можливе", - наводить слова Белллю Boxingnews24.

Нагадаємо, що у першому бою у вересні 2021 року Усік переміг Джошуа одноголосним рішенням суддів, завоювавши чемпіонські пояси.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK