Визначився наступний суперник Мейвезера з виставкового бою

Американець продовжить виходити на ринг проти різних бійців.
2022 г., 14 червня, 18:05
Флойд Мейвезер / Getty Images
Флойд Мейвезер / Getty Images

Легендарний світовий боксер Флойд Мейвезер, який нещодавно увійшов до Зали слави боксу, проведе черговий виставковий поєдинок.

Американський спортсмен сьогодні, 13 червня, провів прес-конференцію, на якій повідомив наступного суперника. Ним став 29-річний японський боєць ММА Мікуру Асакура, який виступає у промоції RIZIN.

"Мене щойно включили до Міжнародної зали боксерської слави, і це захоплююче. Якщо говорити про мою кар'єру, то я неймовірно благословенний. Здорово, що я все ще можу подорожувати світом, влаштовувати ці виставкові бої і веселитися. Моя спадщина вже висічена в камені , але все одно подорожувати світом і розважати людей з різних верств суспільства».

"Асакура вийде в ринг зі мною і покаже свій максимум, як і будь-який інший боєць, але я бачив усі стилі. Моя робота - просто вийти туди, бути собою, повеселитися і зробити те, що я роблю найкраще", - наводить слова американця. MMA Fighting.

Поєдинок Мейвезера та Асакури пройде у вересні поточного року.

Варто зазначити, що у 2018 році Флойд вже виступав у RIZIN, коли у першому раунді нокаутував кікбоксера Теншина Насукаву.

Нагадаємо, у травні поточного року Мейвезер провів виставковий поєдинок з колишнім спаринг-партнером Доном Муром.

КЛЮЧОВІ СЛОВА: бокс Флойд Мейвезер

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK