Бетербієв – Сміт: анонс та прогноз на титульний бій

Боксери посперечаються за чемпіонські пояси у напівважкій вазі.
2022 г., 18 червня, 13:25
Артур Бетербієв - Джо Сміт / Top Rank Boxing
Артур Бетербієв - Джо Сміт / Top Rank Boxing

У ніч із 18 на 19 червня на арені Madison Square Garden у Нью-Йорку (США) відбудеться бійцівський вечір від промоутерської компанії Top Rank. Головним подієм змагань стане об'єднаний поєдинок у напівважкій вазі між Джо Смітом-молодшим та Артуром Бетербієвим.

Бетербієв, який володіє титулами WBC та IBF, вийде на ринг проти американського чемпіона по лінії WBO.

Останні бої Бетербієва

Всього у своїй кар'єрі Артур провів 17 боїв, де у кожному з них перемагав нокаутом. Титул же почав вигравувати у 2014-2015 роках.

У 2019 році Бетербієв вийшов у ринг проти українського боксера Олександра Гвоздика. Спортсмені розігрували пояси чемпіона світу за версіями WBC та IBF, а на рахунку кожного з них не було вражень.

Бій був зрелищний, із переходами ініціативи: на початку рівний бій, потім перевага за Олександром, але, врешті-решт, переміг Артур, який тричі послав Гвоздика у нокдауні. Так, Артур став об'єднаним чемпіоном.

У наступних боях, що відбулися минулого року, Бетербієв захищав свої титули. Спочатку він переміг Адама Дайнеса, а потім здолав Маркуса Брауна – обидва були нокаутовані.

Останні бої Сміта

Сміт має на своєму рахунку має 31 бій, у яких 28 разів перемагавши та тричі програвавши. Його підйом по кар'єрних сходах розпочався після враження Дмитру Біволу у поєдинці за титул чемпіона за версією WBA. Тоді Сміт вирішивши піти іншим шляхом – WBO.

Спочатку американець завоював титул чемпіона Північної Америки за версією WBO NABO, а згодом через відбірковий бій з Елейдером Альваресом (Колумбія) дійшов до титульного бою.

У бою з Максимом Власовим він зумів перемогти рішенням суддів та стати чемпіоном. У січні цього року Джо нокаутував співвітчизника Стіва Джеффрарда, який претендував на пояс.

Слова боксерів перед боєм

Артур Бетербієв:

Це дуже важливий бій. Я весь час живлю свого тренера з боксу та фізпідготовки, який мій стан? Вони відповідають, що я набагато кращий, ніж був два роки тому.

Якщо порівнювати з минулим, цей лагерь пройшов дуже добре. Цей табір був найкращим. Я хочу подякувати моїй команді, тренерам і всім спаринг-партнерам, які допомагали мені. У нас був чудовий тренувальний табір.

Ми обидва готові до цього бою. Думаю, це буде добрий поєдинок. Подивимося, я не можу пророкувати майбутнє. Я просто боксер.

Джо Сміт-молодший:

Я вірю, що це буде мій вечір. Я готовий боротися з цим хлопцем його зброєю. Я знаю, що бій із Бетербієвим – це велика можливість, але якщо я виграю, то це відкриє ще більше можливостей.

Проти такого суперника, як Бетербієв, слід відкрити вогонь. Я вірю, що я найпотужніший панчер у напівважкому дивізіоні. Йому доведеться мати справу з моєю міццю.

Мої емоції будуть під контролем. Потрібно завжди стежити за своїми емоціями, я планую бути розслабленим та сфокусованим. Я маю на увазі, що перебуваю в порожньому залі з хлопцем, який намагається знести мені голову.

Файт-кард у Нью-Йорку

Артур Бетербієв (17-0, 17 KO) – Джо Сміт, мовляв. (28-3, 22 KO)

Бій за титули чемпіона світу за версіями WBC, WBO та IBF у напівважкій вазі

Робейсі Рамірес (9-1, 5 KO) - Абрахам Нова (21-0, 15 KO)

Венді Туссен (13-1, 6 КО) - Асін Байфілд (15-4-1, 7 KO)

Трой Айслі (5-0, 3 KO) - Донте Стаббс (6-5, 2 КО)

Данило Платоновський (4-0, 2 КО) - Флойд Діас (4-0, 1 КО)

Чого чекати від бою

Бетербієв – досвідчений, технічний, потужний боксер. Його досвід базується на любительській кар'єрі, техніку набравши за рахунок виступів та тренерських рішень, а потужною є наслідком індивідуальної роботи.

На своєму шляху Артур перемагав постійно, а в опонентах були досвідчені та теж неперевершені суперники. Його особливість – здатність перемагати, хоч на початку бою, хоч і наприкінці, бо фізична форма дозволяє на це робити ставку.

Сміт – має гарну швидкість, але навички та досвід бажають кращого. Його шанс – це змусити Бетербієва відступати у перших раундах, бо пізніше Артур просто забере свій пояс силою.

У ринзі вболівальники побачитимуть динамічний старт, у якому будуть швидкі удари Сміта, але як тільки бій наблизиться до своєї середини, то Бетербієв не залишить шансів суперникові. Тому прогнозуємо, що Артур переможе нокаутом.

Прогноз ISPORT . ua : дострокова перемога Бетербієва

Дмитро Данець


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK