Тренер Джошуа зробив прогноз на трилогію Канело - Головкін

Роберт Гарсія виділив атмосферу протистояння боксерів.
2022 г., 26 червня, 22:05
Сауль Альварес - Геннадій Головкін / Getty Images
Сауль Альварес - Геннадій Головкін / Getty Images

Абсолютний чемпіон світу у другій середній вазі Сауль Альварес проведе третій бій проти володаря титулів WBA та IBF у середньому дивізіоні Геннадія Головкіна.

Авторитетний тренер Роберт Гарсія, який співпрацює з Ентоні Джошуа, поділився думкою про майбутній поєдинок боксерів. За словами авторитетного спеціаліста, перші бої були рівними, а тому бійцям потрібно провести вирішальну зустріч.

"Вони провели два дуже близькі поєдинки. Багато хто вважав, що Геннадій виграв перший бій. Сауль переміг у другому, але це було дуже близько. Можливо, третій поєдинок проводити вже пізно, адже Головкіну 40 років. Хоча він досі сильний, цей бій. йому виграшний".

Читайте також: Альварес зробив прогноз на свій третій бій із Головкіним

Роберт Гарсія впевнений, що перемогу у третьому бою боксерів здобуде мексиканський спортсмен.

"Канело переможе. Думаю, цього разу це буде чіткіша перемога, але все одно дуже цікавий поєдинок. Саулю зараз потрібно нокаутувати суперника, щоб зробити гучну заяву, але Головкін міцний. Хоча не здивуюся достроковій перемозі Альвареса. Він зруйнує Геннадія ударами в корпус, можливо, нокаутує наприкінці", - наводить слова тренера Boxingnews24 з посиланням на інтерв'ю YouTube канал Fight Hub TV.

Вперше боксери зустрілися у вересні 2017 року, коли переможця не виявили. Через рік спортсмени провели реванш, у якому Канело переміг рішенням більшості суддів. Нагадаємо, третій бій Альвареса та Головкіна відбудеться 17 вересня у Лас-Вегасі.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK