Альварес розповів, чому зазнав поразки від Бівола

Мексиканський боксер розраховує зустрітися зі своїм кривдником у реванші.
2022 г., 27 червня, 09:46
Сауль Альварес / Getty Images
Сауль Альварес / Getty Images

Абсолютний чемпіон світу в другій середній вазі Сауль Альварес прокоментував свою поразку володарю поясу WBA у напівважкому дивізіоні Дмитру Біволу.

Мексиканський боксер заявив, що причиною його невдачі стало те, що він не зміг нормально підготуватися до поєдинку, але не став розкривати всіх подробиць.

"Я програв тому, що програв. Не через гольф чи ще щось. Я займаюся гольфом три роки, але став абсолютним чемпіоном, тому це не причина поразки Біволу. Є інша причина, проте я не хочу нічого говорити і виправдовуватися. Я програв, от і все.

Читайте також: Не первое поражение Канело: как Альварес проиграл в прошлый раз

Я стомився. Я не міг тренуватися, як завжди, але маємо те, що маємо. Я програв, але знову отримаю свій шанс. Справа не у веганській дієті чи чомусь подібному. Я не перетренувався. Це інше. Я нічого не хочу казати.

Я на 100% сфокусований, і моє тіло добре реагуватиме в тренувальному таборі, я буду готовий до реваншу з Біволом. Але зараз я сконцентрований на Головкіні. Я не хочу жодних виправдань. Я хочу битися у вазі Бівола. Можливо, напівважкий дивізіон і надто великий для мене, але я хочу битися", - наводить слова Альвареса Boxing News 24/7.

Нагадаємо, у недавньому бою Бівол здобув перемогу над Альваресом одноголосним рішенням суддів.

У своєму найближчому поєдинку Сауль Альварес втретє зустрінеться у ринзі з Геннадієм Головкіним. Бій відбудеться 17 вересня на T-Mobile Arena у Лас-Вегасі, штат Невада (США).


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK