Чісора прийшов на зважування з Пулєвим у масці Бориса Джонсона

Болгарин же під час рукостискання намагався щосили зламати руку Едді Гірну.
2022 г., 8 липня, 17:34
Дерек Чісора у масці Бориса Джонсона / talkSPORT
Дерек Чісора у масці Бориса Джонсона / talkSPORT

У суботу, 9 липня, у Лондоні на арені О2 відбудеться реванш між суперваговиками: британець Дерек Чісора проведе свій другий бій проти болгарина Кубрата Пулєва.

На зважування Чісора прибув у масці колишнього прем'єр-міністра Великої Британії Бориса Джонсона, який подав у відставку в четвер, 7 липня, під тиском громадськості та політичних діячів. Тим самим боксер підтримав чиновника, шанувальником якого він є.

На прес-конференції Чісора запитали, чи він відчуває тиск перед боєм.

"Слухайте, у мене зараз більше тиску, тому що Борис Джонсон залишив будинок на Даунінг стріт, 10 (там розташована офіційна резиденція прем'єр-міністра Великої Британії)", - цитує Дерека talkSPORT.

"Це було великим тиском для мене, тому що я великий шанувальник Бориса Джонсона. Я великий шанувальник Брекзиту, мені подобається цей Брекзит".

Читайте також: Чісора та Пулєв влаштували яскраву битву поглядів перед боєм

Щоб показати свою підтримку Джонсону в п'ятницю, Чісора носив маску протягом усього зважування. Пулєв вийшов на сцену першим, де болгарин обмінявся рукостисканням з усіма офіційними особами, а потім йому запропонував потиснути руку Едді Гірну.

Він схопив промоутера за руку і грубо потрусив її, злегка потягнувши його через сцену, ніби намагався зламати йому руку.

Потім з'явився Чісора у своїй масці. За підсумками зважування стало відомо, що шанувальник екс-прем'єр-міністра важить 117 кг, А Пулєв виявився трохи легшим за свого опонента — 113,4 кг.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK