Гірн хоче організувати Чісорі великий бій

Промоутер оцінив перспективи британського боксера.
2022 г., 11 липня, 16:26
Дерек Чісора та Едді Гірн / Getty Images
Дерек Чісора та Едді Гірн / Getty Images

Промоутер Едді Гірн поділився враженнями від перемоги Дерека Чісори над Кубратом Пулєвим і зазначив, що британець заслуговує отримати великий бій.

"Це був важкий і жорсткий поєдинок. Виснажливе протистояння. Ми знали, що так буде. Пулєв намагався тримати його за потилицю, але Дерек зробив усе правильно і заслужив перемогу.

Це був дуже близький бій і коли ми чекали на рішення суддів, я про себе думав: "Будь ласка, ні!" Він заслужив цю перемогу за все, що він вклав і дав спорту.

Читайте також: Чісора переміг Пулєва в реванші

Якщо ви сумніваєтеся в Чісорі, то потрібно пам'ятати, що він щойно побив хлопця, який входить до Топ-15 та Топ-10 рейтингів.

Побачимо, що приготує йому майбутнє. Можу сказати одне, що у Дерека таке велике серце, що він ніколи не зупиниться. Чому б тепер не влаштувати для нього великий бій?" - наводить слова Гірна DAZN.

Нагадаємо, Чісора переміг Пулєва роздільним рішенням суддів (116-114, 116-112, 112-116) і завоював вакантний титул WBA International.

Після поєдинку Чісора заявив, що був би щасливим, якщо Гірн організує йому зустріч у ринзі з колишнім чемпіоном Деонтеєм Вайлдером.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK