Батько Ф'юрі назвав умову для повернення сина в ринг

Джон Ф'юрі поділився думками про майбутнє британського чемпіона.
2022 г., 14 липня, 11:42
Тайсон Ф'юрі / Getty Images
Тайсон Ф'юрі / Getty Images

Джон Фьюрі, батько чемпіона світу за версією WBC у надважкій вазі Тайсона Ф'юрі, висловився про можливе відновлення кар'єри його сином.

На його думку, стимулом для повернення в ринг може стати поєдинок за звання абсолютного чемпіона дивізіону проти Ентоні Джошуа, якщо той здолає у реванші Олександра Усика.

"Усе залежить від того, що відбудеться в реванші Джошуа з Усиком. Якщо Ентоні переможе, то гра продовжиться. Чи я вважаю, що Тайсон повернеться? Так, я так думаю.

Читайте також: Хей: Ф'юрі звільнив титул WBC? Виходить, він не завершив кар'єру

Він каже мені, що зав'язав, я чую це щодня, але ніхто не знає його так добре, як я. Одного ранку Тайсон може прокинутися і сказати, що повертається в зал і гра триває. Це просто Тайсон. У нього нічого більше немає. За межами боксерського світу він живе дуже повсякденним життям, і невдовзі навіть йому це набридне.

Він насолоджується заслуженим відпочинком. Тайсон проведе кілька виставкових боїв і насолодиться собою, але якщо Джошуа переможе Усика, що далеко не факт, то гра продовжиться. Тайсон не зможе цьому противитися", - наводить слова Джона Ф'юрі DAZN.

Нагадаємо, що реванш Усик - Джошуа відбудеться 20 серпня у Джидді (Саудівська Аравія) на арені Super Dome.

Раніше Тайсон Ф'юрі назвав умови для відновлення кар'єри та бою з Ентоні Джошуа.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK