"Це смішно": Джейк Пол відреагував на статус фаворита в бою проти Рахмана-молодшого

На думку букмекерів, блогер є фаворитом у протистоянні з тим, хто провів понад 100 боїв у аматорах та 13 у професіоналах.
2022 г., 30 липня, 22:40
Джейк Пол / Getty Images
Джейк Пол / Getty Images

Усі бажали побачити довгоочікуваний бій між Джейком Полом та Томмі Ф'юрі, молодшим братом Тайсона Ф'юрі. Однак через те, що Томмі заборонили відвідувати США, бій знову було скасовано.

Натомість глядачі стануть свідками поєдинку між Полом та Хасімом Рахманом-молодшим – сином Хасіма Рахмана, який відомий тим, що нокаутував Ленокса Льюїса у їхньому першому бою у квітні 2001 року.

Букмекери вважають блогера фаворитом, що не могло не розсмішити його.

"Мені смішно", — цитує Пола talkSPORT. "Але я ще жодного разу не програвав, і жоден з моїх боїв навіть не був напруженим. Так що, я думаю, люди починають розуміти, як багато я працюю і як сильно я хочу цього. І багато людей зробили багато грошей, роблячи ставки на мене".

"Але це весело, тому що у нього 100 аматорських боїв, 13 професійних боїв, у нього є зріст, розмах, вага. Так що просто смішно, що YouTube-блогер є фаворитом".

Бій Джейк Пол - Хасім Рахман-молодший відбудеться 6 серпня у Нью-Йорку на Медісон Сквер Гарден і стане головною подією вечора.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK