Гірн зізнався, що бій Ломаченко став найбільш збитковим у його промоутерській кар'єрі

Функціонер погано організував титульний поєдинок українця.
2022 г., 6 серпня, 11:26
Василь Ломаченко - Люк Кемпбелл / Getty Images
Василь Ломаченко - Люк Кемпбелл / Getty Images

Голова промоутерської компанії Matchroom Boxing Едді Гірн висловився про свій провальний поєдинок, який готував як промоутер.

За словами функціонера, бій українського колишнього чемпіона світу у трьох вагових категоріях Василя Ломаченка проти британця Люка Кемпбелла став найзбитковішим для нього.

"Найбільший збиток - це бій Василя Ломаченка та Люка Кемпбелла. Це був мій особистий провал. Я зробив помилку, адже пішов за своїми почуттями фаната. Це мало бути величезною подією. Це ж Ломаченко - перший номер незалежно від категорії. Британські фанати боксу його обожнюють.

Ми зібрали всю арену О2, але рейтинги абонентського телебачення були низькими, і я втратив багато грошей. Прийшов Боб Арум і заробив на тому, що я втратив – це мене дуже поранило. Це була важка ніч".

Читайте також: "Питання мотивації": Гірн - про можливе повернення Володимира Кличка

Гірн розповів про свій найуспішніший поєдинок, який організовував.

"Реванш Джошуа проти Руїса. Тієї ночі Джошуа підняв величезні гроші, як і ми. Але якщо згадати про спорт, то жодного разу ні в залі, ні на рингу він не питав, скільки ми могли заробити. Ми отримали гроші постфактум. Гроші ніколи не були метою. Метою була перемога", - сказав гірн на підкасті BoxOffice.

Нагадаємо, у 2019 році Ломаченко переміг Кемпбелла одноголосним рішенням суддів.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK