Ф'юрі та Нганну посварилися через власні розміри

Бійці вирішили з'ясувати, яка насправді у них різниця в зрості.
2023 г., 23 жовтня, 20:29
Тайсон Ф'юрі та Френсіс Нганну / Getty Images
Тайсон Ф'юрі та Френсіс Нганну / Getty Images

Вже цієї суботи, 28 жовтня, відбудеться одна з найгучніших подій цього року у світі спорту - чемпіон світу з боксу в суперважкій вазі за версією WBC Тайсон Ф'юрі зустрінеться на одному ринзі з колишнім чемпіоном UFC у важкій вазі Френсісом Нганну.

За лічені дні до свого поєдинку за правилами боксу бійці зустрілися за одним столом заради інтерв'ю для TNT Sports, де обговорили кілька питань, одне з яких особливо зачепило "Циганського короля".

Протягом усієї кар'єри під час оголошення свого зросту британський боксер чує від ринг-анонсера "205 см". Однак Нганну поставив під сумнів справжній зріст Тайсона, припустивши, що його майбутній суперник насправді нижчий за два метри.

"Він кажуть, що твій зріст 205 см. Не схоже, що між нами 12 см різниці, чи не так?", - заявив Нганну. "Вони кажуть, що мій зріст приблизно 193 см, так що я б сказав, що в тебе 195 см зросту".

"Який у тебе зріст? Думаю, насправді у тебе 188 см", - відповів Ф'юрі.

Ведучий Карл Фремптон (колишній чемпіон світу з боксу у двох вагових категоріях) пом'якшив напругу, пожартувавши щодо свого зросту (165 см).

Читайте також: Роналду зробив дорогий подарунок Нганну напередодні бою з Ф'юрі

З'ясовувати, чи зіграє насправді роль різниця в зрості, Тайсон Ф'юрі та Френсіс Нганну будуть в Ер-Ріяді (Саудівська Аравія).

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK