Екс-хавбек МЮ розповів, як Моуріньо ледь не довів його до сліз

Анхел Гомес поділився історією про португальського фахівця.
2022 г., 16 червня, 23:35
Анхель Гомес / Getty Images
Анхель Гомес / Getty Images

Колишній півзахисник Манчестер Юнайтед Анхел Гомес згадав про своє перебування у стані манкуніанців.

За словами гравця, колишній головний тренер МЮ Жозе Моуріньо одного разу мало не довів його до сліз.

Читайте також: Моуринью: Я стал менее эгоцентричным, живу больше ради других

"Мене ніколи не питали за Моурінью, тому не вистачало шансу про нього поговорити. Ставши старшим і зрілішим, я розумію, що для мене він був дуже значущим. Я дебютував при ньому і не зможу повною мірою віддячити за це.

Я ніколи не розповідав цю історію, але одного разу після гри команди U-21 він включив мене до заявки першої команди на матч Кубка. Ми сиділи в їдальні, він підходив і розмовляв з кожним. Потім він глянув на мене і сказав: "З тобою кінець мені".

Тоді він з усіма сміявся, і я подумав, що це жарт. Я спитав його, і він сказав про мій виступ напередодні. Він думав, що я зіграв як лайно. Я так не вважав, але він був босом – якщо погано, то погано. Він казав, що мені треба було робити на полі перед усією командою. Раніше я отримував догани, але не від великого боса. Я не очікував цього, це збило мене з пантелику.
Зрештою він перестав кричати і продовжив те, що робив. Я сидів, наче вкопаний. Врешті-решт деякі хлопці підійшли і сказали: «Не хвилюйся, просто ігноруй його. Він намагається отримати від тебе реакцію. Ось такий він.

Я був ще дуже юним, тому в голові я думав: "Чорт, він мене ненавидить". Я вирушив у свою кімнату і зателефонував татові. Я мало не плакав", – сказав Гомес.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK