Віцепрезидент Чернігова: На стадіоні падало безліч касетних бомб.

Функціонер розповів скільки буде коштувати заміна газону.
2022 г., 9 липня, 20:00
Микола Синиця (зліва) на стадіоні клубу / скриншот
Микола Синиця (зліва) на стадіоні клубу / скриншот

Віцепрезидент Чернігова Микола Синиця висловився про втрати, які зазнав клуб після повномасштабного вторгнення РФ на територію України.

За словами функціонера, стадіон клубу неодноразово обстрілювався і тепер доведеться міняти газон, який коштує до 10 млн. гривень.

Читайте також: Десна и Мариуполь не сыграют в следующем сезоне УПЛ

"На стадіоні падало безліч касетних бомб. Якби одна чи дві таких – можна було б говорити про заміну цього клаптика. Але такої множини на полі, мабуть, про якийсь ремонт ми не можемо говорити, йдеться лише про заміну всього газону.

Таке покриття зараз просто не знайдемо, щоб шматками залатати. Таке покриття вже не виготовляють. Навіть якби таку модель знайшли на заводі виробника, вона вже відрізнялася б за кольором, властивостями.

Однозначно сказати, скільки коштуватиме заміна складно. Але порядок цифр приблизно від 5 до 10 млн. гривень. Це з ремонтом дренажу, заміною газону та засипкою піском, гумою. Це лише поле.

Усі сітки, огорожі по периметру, тут 1 км по об'єкту – все під заміну. Вікна, двері, повний ремонт роздягальні, трибуни – все це не входить у вартість. Це ще кілька десятків мільйонів гривень", – сказав Синиця в інтерв'ю Профутбол Digital..

КЛЮЧОВІ СЛОВА: футбол

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK