Легіонер Металісту: Моя сім'я дуже сумує за Харковом

Фарес Балулі розповів, що встиг закохатися в українське місто.
2022 г., 11 липня, 20:38
Фарес Балулі / metalist.ua
Фарес Балулі / metalist.ua

Французький хавбек харківського Металіста Фарес Балулі поспілкувався з клубною прес-службою, розповівши про те, як протікає його життя.

Балулі повідомив, що з моменту початку повномасштабного вторгнення РФ на територію України у нього народилася дитина.

"Усі ці місяці я працював, тренувався, щоб тримати себе у формі, насолоджувався проведенням часу з сім'єю. А ще в мене народилася дитина".

Француз заявив, що продовжує стежити за командою.

"Я маю особливі стосунки з фанатами Металіста. Дуже ціную їхню прихильність. Сподіваюся, що все заспокоїться, і ми зможемо знову зустрітися та пережити добрі часи. Я отримую повідомлення від фанатів кілька разів на день. Вболівальники Металіста заслуговують на краще, вони неординарні.

"Так, звичайно, я досі стежу за командою. Металіст зараз у Туреччині і я знаю, що він тренується та проводить контрольні матчі, готуючись до відновлення чемпіонату. Я спілкуюсь із деякими гравцями команди, а також з віцепрезидентом Євгенієм Красніковим та Папа Гуйє".

Півзахисник поділився думками про ідею відновити УПЛ в Україні та розповів, що його родина скучила за Харковом.

"Це може бути гарною ідеєю, бо футбол є національним видом спорту в Україні й це саме те, що може дозволити вболівальникам трохи відволікатися від того, що відбувається в країні".

"Я закохався у Харків. І я, і моя сім'я, сильно сумуємо за цим містом. У мене залишилися лише добрі спогади про Харків, про доброту харків'ян, про любов вболівальників, про привітну зустріч у «Металісті» з боку персоналу та інших гравців. І, звичайно, я сумую за атмосферою стадіону".

Капітан харків'ян залишив побажання фанатам клубу та всім українцям.

"Я бажаю всім уболівальникам та українцям бути сміливими, як завжди, боротися за свої права та свою свободу. Продовжувати бути такими ж єдиними. Я переконаний, що українці зрештою переможуть. Я пишаюся тим, що спілкуюся з українським народом, у них є вся моя підтримка, повага та сила".

Джерело: ФК Металіст Харків


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK