Ярмоленко розповів, чому обрав Аль-Айн

На рішення українця вплинула низка факторів.
2022 г., 18 липня, 19:30
Андрій Ярмоленко / alainclub.ae
Андрій Ярмоленко / alainclub.ae

Український вінгер Андрій Ярмоленко розповів, чому обрав арабський Аль-Айн для продовження своєї кар'єри.

За словами виконавця, це рішення було прийнято через декілька чинників.

Читайте також: Трезеге, Лука Тоні, Бернард та Ярмоленко: найбільш зіркові легіонери чемпіонату ОАЕ

"По-перше, мої діти будуть жити в чудовому місці. Буде англійська школа, по-друге, Сергій Станіславович Ребров, з яким я багато працював в Динамо, якого я добре знаю. Коли зявився цей варіант я йому дзвонив, спитав про рівень чемпіонату, рівень команди. І він мені сказав: "Ти будеш здивований, тому що там цікаво". Він сказав, що чемпіонат хорошого рівня, там не так легко, як здається плюс погодні умови. Мені було цікаво щось нове спробувати.

Так, звичайно я розумів, що можуть бути питання з національною збірною. Я зателефонував головному тренеру і спитав, чи будуть в мене проблеми зі збірною, якщо я туди перейду? Якби мені тренер сказав, що я тебе викликати не буду, то я б змінив свою думку. Національна збірна для мене - пріоритет №1.

В Вест Хемі я не грав, виходив по 10 хвилин, тут я повинен грати, якщо я буду в формі, тому я повинен бути готовий до ігор національної збірної. Я йшов до команди, де я знаю, що я повинен грати. Мене бере головний тренер - я буду грати, і я буду приїзджати в національну збірну в значно кращому тонусі, а в Вест Хемі я за 2-3 тижні до матчів збірної починав додатково тренуватись індивідуально та шукати вікно, щоб зіграти за дублюючий склад", - заявив Ярмоленко в коментарі для Вацко On Air.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK