Срна: Шахтар готує ще кілька трансферів

Директор з футболу "гірників" висловився про підписання Невена Джурасека.
2022 г., 20 липня, 18:47
Даріо Срна / shakhtar.com
Даріо Срна / shakhtar.com

Директор із футболу донецького Шахтаря Даріо Срна поділився думками про[[link_local link_article_id="6820547"]підписання хорватського хавбека Невена Джурасека[[/link_local]].

За словами функціонера, Джурасек необхідний "гірникам" футболіст.

"Це перше підписання під час війни, і я переконаний, що вдале. Невен – футболіст, який пройшов усі збірні Хорватії, школу Динамо (Загреб) і показав себе минулого сезону в Дніпрі-1. Той футболіст, який нам потрібен сьогодні – Невен. З приходом Йовічевіча це було його велике бажання, ми почули і погодилися з ним, що Невен має бути зараз у Шахтарі.

Це футболіст, який не втрачає м'яча, що дуже важливо сьогодні. Це вісімка, яка любить грати у футбол, шахтарський футбол, підходить під нашу гру. Це футболіст, який сьогодні має посилити Шахтар.

Договір на два роки, але з опцією того, що якщо все буде добре, ми можемо його продовжувати. Невен молодий футболіст, і я впевнений, він дасть те, що нам потрібне сьогодні".

Також Срна розповів. що донецький клуб планує ще кілька трансферів. "

Ми готуємо ще пару трансферів, до нас повинні прийти футболісти, щоби посилити Шахтар. Вони можуть бути українцями, можуть бути легіонерами, але головне – ми хочемо зробити сильний «Шахтар», рухаємося до цього, не опускаємо руки. Президент не кидає Шахтар. Отже, наше завдання – зробити дуже хорошу та сильну команду, яка представлятиме Україну та Шахтар у Європі", - сказав хорват клубному сайту.

КЛЮЧОВІ СЛОВА: футбол

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK