Скрипник - про перемогу над АІКом: Упевнений, що за тиждень на нас чекає ще більш напружений матч

Головний тренер полтавської Ворскли висловився про тріумф своїх підопічних у матчі зі шведським клубом.
2022 г., 21 липня, 23:37
Віктор Скрипник / Униан
Віктор Скрипник / Униан

Наставник полтавської Ворскли Віктор Скрипник поділився думками про перемогу свого колективу в першому матчі другого раунду кваліфікації в груповий етап Ліги конференцій.

За словами українського фахівця, тріумф в одному матчі не гарантує прохід у наступну стадію.

Звісно ж, ми дуже задоволені підсумком сьогоднішньої гри. Та ми знаємо, що за тиждень гра розпочнеться знову з рахунку 0:0. І проста перемога нашого суперника лише в один м’яч – це знову нічия.

Ми знали, що нам доведеться в якихось епізодах терпіти, бо АІК кваліфікована команда, добре організована в кожній ігровій ланці. Утім, це не означало, що ми готувалися грати від оборони постійно.

Значну роль відіграє ще й штучне поле. До такого потрібно звикати, але і з цим ми впорались. Певен, через тиждень на нас чекає ще більш напружений поєдинок. І ми будемо готуватися до цього.

"Так, ми перемогли. Утім, це ж не означає, що ми пройшли далі. Якщо будемо в також ключі діяти в матчі-відповіді, то є всі шанси для загального успіху. Все буде вирішуватися за тиждень."

Головний тренер полтавців відзначив, що дії деяких футболістів його приємно здивували.

"Я знайомий із хлопцями лише три тижні, тому деякі епізоди гри та дії окремих виконавців стали для мене справжнім одкровенням. Радів та дивувався одночасно! Щойно я зазирнув до роздягальні, поглянув на них, і зрозумів, як же вони сьогодні хотіли битися на полі – один за одного та за всю нашу країну!", - заявив Скрипник на післяматчевій пресс-конференції


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK