Тренер Штурму: Хочемо виправити результат першого матчу з Динамо, віримо в сенсацію

Наставник австрійської команди проаналізував мінімальну поразку від киян.
2022 г., 4 серпня, 08:58
Крістіан Ільцер / Getty Images
Крістіан Ільцер / Getty Images

Головний тренер Штурму Крістіан Ільцер висловився щодо поразки 0:1 від Динамо в першому матчі третього раунду кваліфікації Ліги чемпіонів.

"Ми не недооцінювали Динамо. Але ми не показали на полі того динамізму, який продемонстрували проти Зальцбурга. У нас були гарні 20 хвилин, за які ми мали вийти вперед.

Я знаю, що Динамо - великий фаворит, говорив про це на передматчевій пресконференції. Усе було добре до пропущеного м'яча. Гол, який ми пропустили, нас збентежив.

Динамо показало тоді контроль та клас, але не стало небезпечним. Кияни намагалися сповільнити гру у другому таймі та закрити простір, щоб дати нам відчуття володіння м'ячем. Але вони чекали на контратаки.

Нам не вистачило якості, динамізму та свіжості, щоб грати в обороні. Ми хочемо виправити цей результат, і я знову чекаю від киян компактної гри. Ми продовжуємо вірити у сенсацію. Динамо виявилося ефективнішою командою у плані небезпечних моментів. Ми знали, як нам треба виступити проти киян, але це не вдалося. Але це була зовсім не погана гра. Я можу правильно оцінити розстановку сил", - наводить слова Ільцера Kleine Zeitung.

Нагадаємо, на ISPORT доступне відео голу та огляд матчу кваліфікації Ліги чемпіонів Динамо - Штурм (1:0).


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK