Манчестер Юнайтед - Копенгаген 1:0: огляд матчу та результат гри 24.10.2023

Копенгаген міг вирвати нічию під кінець зустрічі, але син екс-форварда "червоних дияволів" не зміг з "позначки" переграти голкіпера манкуніанців.
2023 г., 25 жовтня, 00:27
Манчестер Юнайтед / Getty Images
Манчестер Юнайтед / Getty Images

У вівторок, 24 жовтня, на Олд Траффорд відбувся, мабуть, найбожевільніший матч першого ігрового дня третього туру Ліги чемпіонів.

Манчестер Юнайтед на своєму полі приймав Копенгаген у день, коли вся футбольна спільнота вшановувала пам'ять великого сера Боббі Чарльтона, який залишив цей світ 21 жовтня.

Перший тайм пройшов у "найкращих" традиціях манкуніанців цього сезону. У команди Еріка тен Хага практично нічого не виходило. Не сказати, що й у данців було багато моментів - на двох команди завдали кілька небезпечних ударів.

Як підсумок, на перерву МЮ йшов під свист трибун (звична картина останніх місяців).

Тен Хаг зробив кілька замін, які явно пожвавили гру, що допомогло його підопічним захопити ініціативу. І гол все ж таки прийшов. Але прийшов він від того, від кого його чекали найменше.

Після невдалої подачі з кутового Крістіан Еріксен навісив з флангу у штрафний майданчик, де Гаррі Магвайр ударом головою вразив ближній кут воріт Каміля Грабари - стадіон "вибухнув" від емоцій.

Джерело: Getty Images

"Червоні дияволи" могли подвоїти свою перевагу, але воротар Копенгагена зробив подвійний сейв, спочатку відбивши удар Алехандро Гарначо, а потім перевівши на кутовий добивання від Скотта МакТомінея.

До речі, шотландець мав усі шанси стати антигероєм цієї зустрічі. Вже в доданий час він необережно зіграв у власному штрафному майданчику, знову, як і в недавньому матчі з Шеффілдом, "привізши" пенальті.

До м'яча підійшов син екс-форварда Манчестер Юнайтед Генріка Ларссона, Джордан. І за іронією долі він із "позначки" не зумів переграти Андре Онана, який став героєм цієї гри.

Таким чином Магвайр та Онана дозволили Манчестер Юнайтед здобути першу перемогу у нинішньому розіграші Ліги чемпіонів.

На даний момент МЮ посідає третє місце групи А, маючи в активі три бали. Копенгаген перемістився на останнє місце, заробивши лише один бал. Друга зустріч цих команд відбудеться 8 листопада.

Читайте також: Трубін не врятував Бенфіку від поразки в матчі з Реал Сосьєдадом

Статистика матчу Манчестер Юнайтед - Копенгаген третього туру Ліги чемпіонів

Манчестер Юнайтед - Копенгаген 1:0
Гол: Магвайр, 72.

На 90+7 хвилині Джордан Ларссон не реалізував пенальті (воротар).

Очікувані голи (xG): 1,28 - 1,12
Володіння м'ячем: 51% - 49%
Удари: 14 - 14
Удари в площину: 4 - 4
Фоли: 8 - 6

Манчестер Юнайтед: Онана - Далот, Варан, Магвайр, Регілон (Лінделеф, 63) - Амрабат (Еріксен, 46) МакТоміней, Антоні (Гарначо, 63), Фернандеш, Решфорд - Р. Гойлунд (Марсьяль, 86).

Копенгаген: Грабара - Анкерсен, Вавро, Дікс, Джелерт (Соренсен, 76) - Лерагер, Фальк, Гонсалвеш (Ларссон, 85) - Ашурі (О. Гойлунд, 90+1), Клаессон (Оскарссон, 76), Ельюнуссі.

Попередження: Фернандеш, МакТоміней.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK