Мілан має найдорожчий склад у Серії А

Чемпіонство Італії приносить свої дивіденди.
2022 г., 9 червня, 00:17
Мілан / Getty Images
Мілан / Getty Images

Вперше із сезону-2010/11 переможцем Серії А став Мілан. У тривалій боротьбі за Скудетто "россонері" все ж таки змогли обійти своїх сусідів по місту, Інтер, який відстав на два очки. Це стало можливим завдяки переможній 6-матчевій серії команди Стефано Піолі наприкінці чемпіонату.

Не маючи найсильнішого складу, порівняно з тими самими "нерадзуррі" або Ювентусом, Мілан у 19 разів у своїй історії став чемпіоном Італії. І це вплинуло на загальну вартість усіх гравців команди.

Згідно Transfermarkt , станом на 1 червня "червоно-чорні" мають найдорожчий склад у лізі - вартість всього ростера команди дорівнює 522 мільйонам євро. У порівнянні зі значенням 1 вересня 2021 року вартість складу зросла на 11,9% - тоді Мілан коштував майже 467 мільйонів.

Варто зазначити, що решта топових команд Серії А значно втратила в ціні, особливий удар на собі відчули Ювентус і Лаціо - 18,7% і 24,3% відповідно.

Читайте також: Мілан погодив умови контракту із Санчешем

Найбільший регрес у вартості продемонструвала Сампдорія, яка стала дешевшою майже на третину. Найбільший приріст у Салернітани, яка дивом врятувалася (90,7%).


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK