Кардинале: Мілан та Італія заслуговують на стадіон світового класу

Нова арена повинна повністю відповідати статусу та масштабу "россонері".
2022 г., 11 червня, 12:43
Джеррі Кардінале / https://sempremilan.com/
Джеррі Кардінале / https://sempremilan.com/

Джеррі Кардинале, засновник компанії RedBird Capital Patners, яка незабаром стане власником Мілана, нещодавно провів зустріч із мером міста Сесто-Сан-Джованні, де обговорювалося потенційне будівництво нової арени чемпіонів Італії.

Кардинале робить ставку на те, що його досвід роботи з деякими провідними спортивними клубами Америки, у тому числі з бейсбольною командою Нью-Йорк Янкіз та командою американського футболу Даллас Ковбойз може розробити сценарій, який виведе Мілан на новий рівень.

В інтерв'ю для Financial Times він заявив, що "россонері" повинні мати стадіон, який відповідає їх статусу та величі. Новий стадіон очолює список справ RedBird, який включає отримання пакету медіа-прав для всієї Серії А, а також залучення знаменитостей і модних брендів, щоб надати трохи гламуру бренду клубу.

"Бренд такого масштабу, як Мілан, повинен мати інфраструктуру, яка відображатиме його футбольну майстерність і глобальний потенціал", - сказав Кардинале. "У нас великий досвід роботи зі стадіонами в США. Мілан та Італія заслуговують на стадіон світового класу, на якому зібрані найкращі спортивні та розважальні заходи світового масштабу".

Повідомляється, що, окрім будівництва нового "будинку" на заміну застарілого Сан-Сіро, головним пріоритетом власників є продовження контракту технічного директора клубу Паоло Мальдіні - термін нинішньої угоди сторін спливає наприкінці червня.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK